Wat is steenslag folie?

Steenslagfolie is een transparante laag die de lak beschermt tegen opvliegende steentjes, stof en gruis. In principe heeft iedere nieuwe of kostbare auto een voordeel bij steenslagfolie laten plaatsen. U wilt steenslagfolie laten plaatsen om oppervlakkige putten en krassen in de lak te voorkomen. U wilt uw auto mooi houden. U doet dit niet alleen voor de tijd dat u in de auto rijdt. Wanneer u de auto verkoopt kunt u door steenslagfolie uw investering terugverdienen. U krijgt namelijk een hogere inruilwaarde wanneer de voorkant geen schade van steenslag heeft. Met steenslagfolie heeft u jaren plezier van de optimale bescherming en kunt u daarna profiteren van een hogere inruilwaarde.

Wat kost steenslag folie?

Voor prijzen van steenslagfolie vraagt u altijd een offerte aan. Logisch, want voor een kleine auto zullen de prijzen wat lager liggen dan voor een grote SUV. De hoeveelheid folie en de tijd die nodig is voor het plaatsen zullen van invloed zijn op de prijs. Hoewel de offerte opvragen voor steenslagfolie online gedaan kan worden, kan contact opnemen slimmer zijn. Door even te overleggen welke wensen u heeft, kan er ook direct advies gegeven worden. Ter voorbeeld: misschien denkt u nu nog alleen de voorkant te laten doen, maar kan door uw gebruik het advies van een professional zijn om toch de hele auto te laten doen. Neem dus contact op voor een offerte op maat.

Neem direct contact op: 06 25 18 70 84
steenslagfolie

Welk deel van de auto wordt de steenslag folie geplaatst?

Steenslagfolie wordt doorgaans aan de voorzijde geplaatst. Denk aan bumper, motorkap en spiegels. Toch kan er ook een goede reden zijn om meer delen van de auto van steenslagfolie te voorzien. Een belangrijk deel is het dak. Als autoliefhebber zult u vogelpoep zo snel mogelijk verwijderen. U weet immers dat vogelpoep schade aan lak geeft. Maar wat als u op vakantie bent en uw auto staat thuis, buiten geparkeerd? Dan kan het zomaar zijn dat de vogelpoep al een lelijke vlek geeft achtergelaten nog voor u de kans had deze te verwijderen. En hoe zit het met schades van in- en uitstappen en in- en uitladen? En teer bij de onderkant zijkant? Steenslagfolie biedt niet alleen bescherming tegen opvliegende steentjes!

Waarom zou je kiezen voor steenslag folie?

Auto wrappen is tegenwoordig een veelvoorkomende taak voor de car detailer. Doordat dit vaak gedaan wordt, zijn de prijzen tegenwoordig ook te overzien. Er is een goede reden om de auto volledig te laten wrappen in transparante steenslagfolie. Krassen kunnen overal ontstaan, niet alleen door steenslag. Steenslagfolie zal een diepe kras zoals bij een aanrijding niet tegenhouden, maar de meeste krassen zijn oppervlakkige krassen. Denk aan iemand die bij het instappen met zijn schoenen de dorpels raakt. Of krassen die door autowassen ontstaan. Dit soort krassen kunnen gemakkelijk voorkomen worden.

Neem direct contact op: 06 25 18 70 84
steenslag folie