PPF behandeling

100% transparante zelf herstellende beschermfolie.

  • Uitstekende glans
  • Hydrofobie
  • Zelf herstellend
  • Echte bescherming
  • Tegen steenslag

Wat is PPF?

PPF (Paint-Protection Film) is een 100% transparante zelfherstellende “folie”.

Deze folie zorgt voor een bescherming tegen steenslag en krassen. De folie heeft een hydrologische werking en is waterafstotend. De bescherming van PPF is helder en geeft een geweldige glans. De PPF zorgt ervoor dat insecten, vogelpoep en andere invloeden van buitenaf niet de kans krijgen om de lak te beschadigen. Door de uitstekende eigenschappen van PPF wordt het voertuig beschermt tegen steenslag, krassen en bijvoorbeeld wasborstels. De PPF heeft een zelfherstellende eigenschap. Door middel van warmte of de zon verdwijnen lichte krassen.

Indien u uw auto goed onderhoud, dan zal de folie jaren zijn kwaliteit behouden en zal er geen verandering zijn van kleur of textuur. PPF is DE bescherming voor uw lak!

Opties

Volledige Voorzijde

Iedere auto heeft dit nodig. Een volledige voorzijde biedt bescherming aan de meest kwetsbare onderdelen van uw auto. PPF op de voorzijde van uw auto zorgt ervoor dat de impact van stenen/stof/gevoelige onderdelen worden opgevangen.

Volledige Voorzijde +

Deze optie is het meest geschikt voor auto’s die op het circuit rijden of voor iedere auto die veel hogesnelheidskilometers maakt op verschillende soorten wegen. Het beschermen van de voorzijde, de spiegels en de dorpels is essentieel voor bijvoorbeeld circuitdagen.

Volledige auto 

Wanneer u het beste wilt voor uw auto, dan kiest u voor full cover. Raceauto’s, stadsauto’s of alledaagse auto’s, iedere centimeter van uw auto wordt beschermd tegen onhandige bestuurders bij parkeerplaatsen, vogelpoep, steenslag, lichte vegen en/of andere invloeden van buitenaf.